Lokal

Uthyres kontor - Helsinki

Toinen Linja 7, Hakaniemi, 00530 Helsinki #10716162

Uusi Business Campus LYYRA tarjoaa joustavia ja moderneja toimistotiloja erilaisiin tarpeisiin.
Vapaana vielä 8. kerroksen toimistotila 891 m2, josta pääset nauttimaan modernista toimistotilasta ja upeista näkymistä Eläintarhanlahdelle. Tila remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Tila on mahdollista myös jakaa kahdelle eri toimijalle.Toimistot sijaitsevat kerroksissa 2-7. Kerroskoot vaihtelevat n. 600m2 – 1200m2 välillä ja ne on jaettavissa useammalle toimijalle alkaen 200m2 . Kerrokset ovat myös yhdistettävissä sisäportailla jolloin on mahdollista saada tilaa huomattavasti enemmän. Tutustu pohjakuviin ja valitse omasi.

Lyyra tarjoaa yrityksille keskeisen sijainnin lisäksi lukuisia palveluita, jotka tukevat koko päivän toimia aina lounastauosta afterworkeihin.

Lyyran korttelissa toimii myös tasokas hotelli liikematkailijoille.

Ota yhteyttä ja sovi esittely, vuokrauspalvelumme on tilanhakijalle maksuton.

Adress
Toinen Linja 7, 00530 Helsinki
Lokaltyp
Kontor
400 - 891 m2
Delbar
Delbar
Jaettavissa kahteen osaan n. 50/50.
Om fastigheten
Business Campus Lyyralle on haettu korkeinta LEED-Platina sertifiointia, koska Lyyra on ekologisesti kestävän kehityksen mukaan vastuullisesti rakennettu, lähes päästötön toimistotalo. Kaikki Lyyran tilat tähtäävät Suomen ympäristöministeriön säätelemään A-energialuokkaan eli korkeimpaan mahdolliseen kategoriaan.
Läge
Lyyran sijainti Hakaniemen ja Kallion solmukohdassa on lyömätön julkisen liikenteen kannalta: Lyyran ohi kulkee yli 500 bussia, ratikkaa ja metroa tunnissa! Puhumattakaan suorasta yhteydestä Hakaniemen metroaseman lippuhalliin...
Omgivning
Ympyrätalon ja Töölönlahden vieressä
Parkering
Pysäköintihalli sekä lämmin pyöräparkki.
Service
Lyyrasta löytyy myös tapahtumakeskus ja kattoterassi, missä vierailijat pääsevat nauttimaan kauniista näköaloista Helsingin kattojen yllä. Tapahtumakeskus voi toimia niin ravintola- kuin yritystapahtumien kokoontumispaikkanakin.
Kommunikation
Suora maanalainen yhteys metrolaiturille, bussit ja ratikat vieressä.
Tillträde
Kysy
Byggår
2022-2023
Våning
8 / 8

Nybygge

Skyltläge

Delbar

Hiss

Kontaktuppgifter

Senaatin Notariaatti Oy LKV

Lämmittäjänkatu 4 A
FIN-00880 Helsinki
Tel: Visa telefonnummer +358 9 7745 100

  http://www.senaatinnotariaatti.fi
Kontakta förmedlaren

Objekt: Toinen Linja 7, Helsinki