Toimitila

Vuokrataan toimistotilat, varastotilat - Lahti

Haapalankatu 1, 15240 Lahti #10666713

Monipuolisessa logistiikkakeskuksessa on vuokrattavana tehokasta varasto- ja toimistotilaa Lahdesta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Varaston vapaa korkeus 5-10 metriä. Toimisto sijaitsee erillisen toimistorakennuksen toisessa kerroksessa aivan Niemen venesatamaa vastapäätä. Varasto- ja toimistokiinteistössä on monipuolista varastointitilaa. Toimivia ja tehokkaita lastaus- ja purkutoimintoja varten varastotiloissa on useita lastauslaitureita ja korkeita nosto-ovia. Rakennuksessa on savuilmaisimet. SOITA ja KYSY LISÄÄ, palvelumme on tilanhakijalle maksutonta.

Osoite
Haapalankatu 1, 15240 Lahti
Tilatyyppi
Toimistotilaa
300 - 600 m2
Varastotilaa
2600 m2
Yhteensä
2900 - 3200 m2
Kiinteistö
Varasto - logistiikka -tuotanto
Sijainti
Kiinteistö sijaitsee Lahden talousalueella Niemen venesatamaa vastapäätä. Sijainti on erinomainen suhteessa pääkaupunkiseutuun ja koko eteläiseen Suomeen sekä Pietariin. Välimatkat Lahden alueella ovat lyhyitä ja liikenneyhteydet hyvät. Helsinki ja Vuosaaren satama ovat vain noin 100 km päässä. Matkaa Lahden keskustaan on noin 4km. Lähialueella sijaitsee mm. lounasravintoloita ja Lahden Yrityspuisto.

Kasvava ja kehittyvä Niemen alue sijoittuu Lahden keskustan pohjoispuolelle Vesijärven ranta-alueelle, kävelymatkan päähän Sibeliustalosta ja suositusta matkustajasatamasta. Suurella piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja. Paikallisliikenteen linjat 31 ja 32 kulkevat Mukkulankadulta ja linja 30 Niemenkadulta.
Pysäköinti
Pihalla runsaasti pysäköintitilaa
Kulkuyhteydet
Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet
Vapautuu
Heti

Näkyvällä paikalla

Lastauslaituri

Yhteystiedot

Senaatin Notariaatti Oy LKV

Lämmittäjänkatu 4 A
FIN-00880 Helsinki
Tel: Näytä puhelinnumero +358 9 7745 100

  http://www.senaatinnotariaatti.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Haapalankatu 1, Lahti