Referenssejä

Etusivu / Referenssejä

Hellon Merikortteliin

Yleinen

Innovaatio- ja konsulttitoimisto Hellon Oy on muuttanut uusiin upeisiin, yli 500 m²:n toimistotiloihin Punavuoren Merikorttellin osoitteeseen Perämiehenkatu 12. Hellon perustettiin vuonna 2009 ja Helsingin sekä Oulun toimistojen lisäksi yhtiöllä on vuodesta 2015 lähtien ollut toimipiste myös Lontoossa. Merikorttelin toimitalon omistaa Antilooppi Oy.

Lue lisää...

Nordic Sales Crew uusiin perussaneerattuihin tiloihin Mannerheimintielle

Yleinen

Yksi Suomen johtavista myynnin ulkoistuspalveluita tarjoavista yrityksistä Nordic Sales Crew Oy on muuttanut n. 350 m2:n tiloihin Forumin kortteliin täysin uudistettuun uusrenessanssia edustavaan kiinteistöön osoitteessa Mannerheimintie 16. Toimistotilat sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa upeilla näkymillä kaupungin kattojen yli Mannerheimintien suuntaan ja käytössä on myös oma iso terassi sisäpihan puolella. Kiinteistön omistaa Sponda Oy.

Lue lisää...

Erto ry on muuttanut uusiin tiloihin Pasilassa

Yleinen

Työelämän edunvalvontajärjestö Erto ry on muuttanut Pasilassa uusiin n. 350 m2:n tiloihin.
Uusi osoite on Asemapäällikönkatu 12, vain kivenheiton päässä Pasilan juna-asemalta.
Nykyaikaiset, toimivat ja tehokkaat sekä viihtyisät toimitilat tarjoavat hyvät puitteet jäsenistön edunvalvontatehtävien hoitoon ja ylläpitoon. Kiinteistön omistaa Tekniikan Akateemiset TEK.

 

Lue lisää...

Colornova on muuttanut uusiin tiloihin Järvenpäässä

Yleinen

Colornova on muuttanut Rakennusyhtiö Varte Oy:n logistiikka-kiinteistöön, joka sijaitsee aivan Lahden väylän varrella Järvenpäässä. Colornova Oy maahantuo, myy ja markkinoi maailmalla tunnettuja merkkituotteita kodin kunnostamiseen. Valikoimasta löytyy kattavasti erilaisia erikoismaaleja, puunkäsittelytuotteita, spraymaaleja, pesuaineita, maalaustyövälineitä sekä muovilistoja, niin kuluttaja- kuin ammattilaiskäyttöön. Colornovan edustamia tuotteita löydät verkkokauppamme lisäksi hyvin varustetuista tavarataloista sekä rauta-, maali- ja verkkokaupoista ympäri Suomen.
Lisää: www.colornova.fi

 

Lue lisää...

Eläinsairaala Mevet on muuttanut uusiin tiloihin Pitäjänmäellä.

Yleinen

Evidensia avaa uuden Mevet Eläinsairaalan n. 1600 m2:n tiloihin Stockmannin vanhaan pääkonttorirakennukseen Takomo Baseen Pitäjänmäellä vain muutaman korttelin päässä entisestä sijainnista, uusi osoite on Hiomotie 4.
Eläinsairaala Mevet on vuonna 1974 perustettu, Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva täyden palvelun eläinsairaala. Mevetistä saa kaikki pieneläinten perusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Takomo Basen omistaa kiinteistösijoitusyhtiö Nordika. 

 

Lue lisää...
Oiva Isännöinti Group Boleroon

Oiva Isännöinti Group Boleroon

Yleinen
Oiva Isännöinti Group on helmikuussa 2023 muuttanut Bolero Business Parkiin Pitäjänmäkeen osoitteeseen Atomitie 2. Oivan uusiin, seitsemännen kerroksen n. 750 m²:n toimistotiloihin, tehtiin kaikki heidän toiveitaan ja tarpeitaan vastaavat muutostyöt. Oivan ylimmän kerroksen toimistotilasta on huikeat näkymät lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Bolero Business Park on valmistunut vaiheittain 2004-2007 ja se koostuu kolmesta, toisissaan yhteydessä olevasta 7-kerroksisesta toimistotalosta. Isot ikkunat ja avarat tilat mahdollistavat luonnonvalon pääsyn jokaiseen kerrokseen. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali, runsaasti pysäköintitlaa joissa myös sähköautojen latauspisteet, ym. ​Bolero sijaitsee aivan Pitäjänmäen juna-aseman vieressä ja perille pääset myös lukuisilla eri bussilinjoilla. Boleron omistaa BNP Paribas REIM.
Lue lisää...
Senaatin Notariaatilla ostotoimeksianto teollisuustilojen hankkimiseksi pääkaupunkiseudulta

Senaatin Notariaatilla ostotoimeksianto teollisuustilojen hankkimiseksi pääkaupunkiseudulta

Yleinen
Senaatin Notariaatti etsii sijoitusrahaston toimeksiannolla pääkaupunkiseudulta ostettavia varasto-/tuotantokiinteistöjä sisältäen mahdolliset toimisto- ja/tai myymäläosuudet. Vuoden 2022 aikana Senaatin Notariaatti on toiminut tämän toimeksiannon pohjalta neuvonantajana yhteisarvoltaan n. 22.000.000 €:n kiinteistöjen kaupoissa. Rahaston salkkuun haetaan nyt jatkuvasti lisää kohteita alkaen n. 3 MEUR, ota yhteyttä jos olet kiinnostunut myymään kiinteistösi ja vaikkapa jäädä itse vuokralaiseksi. Yhteystiedot: Mats Kuhlefelt P. 0400 500 285 S-posti: mats kuhlefelt@senaatinnotariaatti.fi
Lue lisää...

JM Suomi rakennusyhtiölle projektitoimisto Herttoniemeen

Yleinen
JM Suomi rakennusyhtiö rakentaa Herttoniemen entiseen GWS-Sohlbergin kortteliin noin 1000 asuntoa. Rakennushanke kestää aina 2020-luvun loppupuolelle saakka ja sitä varten on vuokrattu viihtyisä projektitoimisto osoitteesta Lämmittäjänkatu 4. JM Suomi on osa JM-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtavia asuntojen rakentajia ja asuinalueiden kehittäjiä. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja kasvukeskuksissa. JM Suomi rakentaa tällä hetkellä houkutteleville alueille Helsingissä ja Espoossa. Yhtiö pääkonttori sijaitsee Leppävaaran keskustassa Espoossa. INFO: www.jmoy.fi
Lue lisää...

Publiva Oy:lle uusi toimisto Kalasataman alueelle

Yleinen
Kustannusyhtiö Publiva on muuttanut Kalasatamaan osoitteeseen Sörnäistenkatu 1. Uusi nykyaikainen toimistotila räätälöitiin palvelemaan Publivan kolmen tunnetun kustannusalan toimijan: - Edukustannuksen, - Kirjapajan, sekä Lasten Keskuksen toimintaa. Keskeinen sijainti, talon hyvät oheispalvelut sekä sujuvat liikenneyhteydet olivat tekijät jotka ratkaisivat tilan valinnassa. Vuokranantaja on Antilooppi. Info: www.publiva.fi - www.antilooppi.fi
Lue lisää...

Aiforia Oyj:lle uusi pääkonttori Merikortteliin

Yleinen
Aiforia Oyj on muuttanut Antiloopin vuokralaiseksi Merikortteliin. Ylimmän kerroksen lähes 6 metriä korkea, avara ja valoisa pääkonttoritason toimisto tarjoaa edustavat tilat noin 50 hengelle. Aiforia on suomalainen yritys, joka tuottaa tekoälyä ("AI") hyödyntäviä kuva-analyysiohjelmistoja. Aiforian liiketoimintamalli perustuu tekoälymallien kehittämiseen ja hyödyntämiseen lääketieteelliseen tutkimukseen ja diagnostiikkaan liittyvien kudos- ja solunäytteiden analysoinnissa. Aiforian tavoitteena on olla maailman johtava tekoälyavusteisen kudosnäyteanalytiikan toimittaja. Info: www.aiforia.com
Lue lisää...