Referenssejä

Etusivu / Referenssejä
Senaatin Notariaatilla ostotoimeksianto teollisuus- ja varastotilojen hankkimiseksi pääkaupunkiseudulta

Senaatin Notariaatilla ostotoimeksianto teollisuus- ja varastotilojen hankkimiseksi pääkaupunkiseudulta

Yleinen
Senaatin Notariaatti etsii sijoitusrahaston toimeksiannolla pääkaupunkiseudulta ostettavia varasto-/tuotantokiinteistöjä sisältäen mahdolliset toimisto- ja/tai myymäläosuudet. Vuoden 2022 aikana Senaatin Notariaatti on toiminut tämän toimeksiannon pohjalta neuvonantajana kolmen, yhteisarvoltaan n. 12.000.000 €:n kiinteistöjen kaupoissa. Rahaston salkkuun haetaan nyt jatkuvasti lisää kohteita alkaen n. 2.000.000 €, ota yhteyttä jos olet kiinnostunut myymään kiinteistösi ja vaikkapa jäädä itse vuokralaiseksi. Yhteystiedot: Mats Kuhlefelt P. 0400 500 285 S-posti: mats kuhlefelt@senaatinnotariaatti.fi
Lue lisää...
Sotaveteraaniliitot uusiin toimitiloihin Itä-Pasilassa

Sotaveteraaniliitot uusiin toimitiloihin Itä-Pasilassa

Yleinen
Tammenlehvän Perinneliitto on muuttanut uusiin n. 650 m²:n toimitiloihin Itä-Pasilassa osoitteeseen Ratavartijankatu 2 A. Tammenlehvän Perinneliitto perustettiin vuonna 2003 tarkoituksena hoitaa ja vaalia Suomen vuosina 1939-1945 käymien sotien ja niiden veteraanien perinteitä. Liiton perustajajäseniä ovat Sotainvalidien Veljesliitto, Suomen Sotaveteraaniliitto, Rintamaveteraaniliitto ja Rintamanaisten Liitto. Liiton toiminta-ajatuksena on koota yhteen yhteisöjä, jotka ovat kiinnostuneita, halukkaita ja kykeneviä osallistumaan liiton tarkoitusta edistävään perinnetyöhön. Liiton jäseninä on tällä hetkellä 22 veteraani-, maanpuolustus- ja perinnetyötä tekevää yhteisöä. Uusi vuokraisäntä on Tekniikan Akateemiset ry.
Lue lisää...
L&T Kiinteistöhuolto Oy uusiin toimitiloihin Herttoniemessä.

L&T Kiinteistöhuolto Oy uusiin toimitiloihin Herttoniemessä.

Referenssejä
Suomen johtava kiinteistönhuoltoyhtiö L&T Kiinteistöhuolto Oy on saanut uudet varikkotilat Helsingin Herttoniemestä osoitteesta Sahaajankatu 3. Uudet n. 1400 m²:n toimitilat palvelevat kasvavan Herttoniemen ja itä-Helsingin taloyhtiöiden kiinteistönhoidon tarpeita. Vastuullisuus myös ympäristöstä näkyy L&T toiminnassa. L&T:n tavoitteena on pienentää oman toiminnan päästöjä 50 % vuoteen 2030 mennessä ja sen johdosta suositaan vähäpäästöistä kalustoa ja pientyökoneita. Asiantuntijana L&T tukee energiaremonteissa ja uusiutuvan energian lisäämisessä, sekä vahvistaa vastuullisuus- ja kiertotalousosaamista kokonaisvaltaisesti. Lassila & Tikanoja Oyj (L&T) on ympäristöhuollon ja kiinteistöjen sekä laitosten tukipalvelujen tuottamiseen keskittynyt suomalainen palveluyrityskonserni. Yhtiön tukipalveluihin kuuluu muun muassa siivous- ja käyttäjäpalvelut ja kiinteistönhoito. Yhtiö työllistää 5607 henkilöä (v. 2020) ja liikevaihto on 546 miljoonaa euroa. Sahaajankatu 3 kiinteistön omistaa Kiinteistökaari Oy.
Lue lisää...
Lotus Demolition Oy muuttaa uusiin tiloihin Vantaalle 21.6.2021

Lotus Demolition Oy muuttaa uusiin tiloihin Vantaalle 21.6.2021

Referenssejä
LÄHDE: 31.05.2021 – TIEDOTE Lotus Demolition Oy (aiemmin Delete Demolition Oy) Lotus Demolition Oy:n kaikki toiminnot muuttavat uusiin tiloihin 21.6.2021. Uudet lähes 3000 m²:n toimitilat ja laajat pihatilat ovat logistisesti hyvällä sijainnilla Kehä III:n varrella osoitteessa Kalliosolantie 2, 01740 Vantaa. Uudet toimitilat helpottavat logistiikan optimointia. Strategiamme mukaisesti tavoitteenamme on hiilijalanjälkemme vähentäminen ja keskeinen sijainti Kehä III:n varrella vähentää olennaisesti kalustoomme liittyvää logistiikkaa. Lotus Demolition on Pohjoismaiden kokenein purkuyritys ja alan markkinajohtaja sekä suunnannäyttäjä, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia purkupalveluita. Yhtiö toimii valtakunnallisesti Suomessa ja toteuttaa purkuprojekteja myös kansainvälisesti. Lotus Demolition Oy:n uusien toimitilojen vuokranantaja on suuri kiinteistörahastoyhtiö jota hallinnoi kansainvälinen omaisuudenhoitoyhtiö Aberdeen Standard Investments.
Lue lisää...
Formverk Iso Roobertinkadulle

Formverk Iso Roobertinkadulle

Yleinen
Formverk Oy yhdisti kaksi aiemmin Annankadulla sijainnutta liiketilaansa saman katon alle osoitteeseen Iso Roobertinkatu 12-14. Liiketilaa uudessa osoitteessa on lähes 700 m² ja varastotilaa n. 100 m². Kotimainen Formverk (www.formverk.com) on 1990 perustettu kansainväliseen ja pohjoismaiseen designiin keskittyvä yritys. Kiinteistöt Iso Roobertinkatu 12 ja 14 omistaa Svenska litteratursällskapet i Finland r.f.
Lue lisää...

Happy Signals Oy:lle uudet toimitilat Aleksilta

Yleinen
IT-palveluhallintasektorilla toimiva kansainvälinen Happy Signals Oy on muuttanut Helsingin ydinkeskustaan, osoitteeseen Aleksanterinkatu 15. Happy Signalsin n. 350 m²:n tilat on räätälöity palvelemaan yrityksen ihmisiä ja toimintaa silmällä pitäen. Vuokranantaja on maailman suurin kiinteistösijoittaja BlackRock, talon managerina toimii Cobbleyard Real Estate Oy. INFO: www.blackrock.com www.cobbleyard.com www.happysignals.com
Lue lisää...

Talokaivo Oy:lle uusi tuotantolaitos Vantaan Hakkilaan

Yleinen
Talokaivo Oy:n uusi noin 10.000kem2 tuotantolaitos on aloittanut toimintansa helmikuussa Vantaan Hakkilassa, Kiinteistön omistaa Logicor, vuokrauksessa osapuolia avusti Senaatin Notariaatti Oy. Pipelife Finland Oy konserniin kuuluva Talokaivo Oy on Suomen suurin kaivotoimittaja. Talokaivo Oy suunnittelee, valmistaa ja myy jäte- ja sadevesiverkostojen kaivo- ja pumppaamojärjestelmiä, haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmiä sekä hulevesien hallintajärjestelmiä. Yhtiöt ovat osa kansainvälistä ja pohjoismaiden johtavaa muoviputkialankonsernia, Pipelife International GmbH:ta. [lisätietoa: www.talokaivo.fi]
Lue lisää...
Bravidan pääkonttori Pitäjänmäelle

Bravidan pääkonttori Pitäjänmäelle

Yleinen
Taloteknisen urakoinnin ja  kokonaisvaltaisen huollon toimittaja Bravida Finland Oy on muuttanut pääkonttorinsa osoitteeseen Valimotie 21. Senaatin Notariaatin avustamana. Uudet lähes 2000 m²:n toimitilat sijaitsevat Pitäjänmäellä vuonna 2018 täysin uudistetussa rakennuksessa, joka tarjoaa alueen kattavimman palvelukokonaisuuden. Kiinteistöstä löytyy mm. kokoustilat ja auditorio 140 henkilölle. Valoisalla atriumpihalla toimii Warrior Coffee Roasteryn kahvila ja ravintola Valaja tarjoaa premium-tason lounasruokaa sekä kokoustarjoiluja. Kiinteistön omistaa kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi, jonka puolestaan  omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen sekä ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.
Lue lisää...