Eläinsairaala Mevet on muuttanut uusiin tiloihin Pitäjänmäellä.

Etusivu / Yleinen / Eläinsairaala Mevet on muuttanut uusiin tiloihin Pitäjänmäellä.

Eläinsairaala Mevetin uudet tilat sijaitsevat Stockmannin vanhassa pääkonttorirakennuksessa Pitäjänmäessä vain muutaman korttelin päässä entisestä sijainnista, uusi osoite on Hiomotie 4.
Eläinsairaala Mevet on vuonna 1974 perustettu, Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva täyden palvelun eläinsairaala. Mevetistä saa kaikki pieneläinten perusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon palvelut yksilöllisesti, lemmikkisi tarpeet huomioiden, ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Eläinsairaala päivystää 24/7.
Sairaala päivystää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja ottaa vastaan potilaita mistä päin Suomea tahansa. Päivystyksessä on valmius mm. vierasesineiden tähystykselliseen poistoon, kirurgisiin toimenpiteisiin sekä CT-kuvauksiin ympäri vuorokauden.

Mahdollisuus ympärivuorokautiseen tehohoitoon.
Tehohoidossa eläimen terveydentilaa tarkkaillaan jatkuvasti vuorokauden ympäri, potilasta lääkitään, ruokitaan ja sen hyvinvoinnista huolehditaan tarkasti hellää huolenpitoa unohtamatta.

Kissoille täysin oma sairaala
Joillekin kissoille eläinlääkärikokemus on erityisen stressaava, ja ne jännittävät vieraassa ympäristössä enemmän kuin koirat. Uudessa sairaalassa kissat huomioidaan entistä paremmin. Mevetissä kissoille on täysin erillinen sairaala, jossa on omat odotustilat, vastaanotto, tutkimushuoneet ja teho-osasto.

Omilla tiloilla eläinlääkärikäyntiin liittyvää stressiä voidaan lieventää, kun kissat eivät kuormitu esimerkiksi vieraista äänistä tai koiran hajusta. Tämä vähentää esimerkiksi rauhoitteiden käyttöä toimenpiteissä.