Oiva Isännöinti Group Boleroon

Etusivu / Yleinen / Oiva Isännöinti Group Boleroon

Oiva Isännöinti Group on helmikuussa 2023 muuttanut Bolero Business Parkiin Pitäjänmäkeen osoitteeseen Atomitie 2. Oivan uusiin, seitsemännen kerroksen n. 750 m²:n toimistotiloihin, tehtiin kaikki heidän toiveitaan ja tarpeitaan vastaavat muutostyöt. Oivan ylimmän kerroksen toimistotilasta on huikeat näkymät lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Bolero Business Park on valmistunut vaiheittain 2004-2007 ja se koostuu kolmesta, toisissaan yhteydessä olevasta 7-kerroksisesta toimistotalosta. Isot ikkunat ja avarat tilat mahdollistavat luonnonvalon pääsyn jokaiseen kerrokseen. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali, runsaasti pysäköintitlaa joissa myös sähköautojen latauspisteet, ym. ​Bolero sijaitsee aivan Pitäjänmäen juna-aseman vieressä ja perille pääset myös lukuisilla eri bussilinjoilla. Boleron omistaa BNP Paribas REIM.

Oiva Isännöinti Group Boleroon