L&T Kiinteistöhuolto Oy uusiin toimitiloihin Herttoniemessä.

Etusivu / Referenssejä / L&T Kiinteistöhuolto Oy uusiin toimitiloihin Herttoniemessä.

Suomen johtava kiinteistönhuoltoyhtiö L&T Kiinteistöhuolto Oy on saanut uudet varikkotilat Helsingin Herttoniemestä osoitteesta Sahaajankatu 3. Uudet n. 1400 m²:n toimitilat palvelevat kasvavan Herttoniemen ja itä-Helsingin taloyhtiöiden kiinteistönhoidon tarpeita.

Vastuullisuus myös ympäristöstä näkyy L&T toiminnassa.
L&T:n tavoitteena on pienentää oman toiminnan päästöjä 50 % vuoteen 2030 mennessä ja sen johdosta suositaan vähäpäästöistä kalustoa ja pientyökoneita. Asiantuntijana L&T tukee energiaremonteissa ja uusiutuvan energian lisäämisessä, sekä vahvistaa vastuullisuus- ja kiertotalousosaamista kokonaisvaltaisesti.

Lassila & Tikanoja Oyj (L&T) on ympäristöhuollon ja kiinteistöjen sekä laitosten tukipalvelujen tuottamiseen keskittynyt suomalainen palveluyrityskonserni. Yhtiön tukipalveluihin kuuluu muun muassa siivous- ja käyttäjäpalvelut ja kiinteistönhoito. Yhtiö työllistää 5607 henkilöä (v. 2020) ja liikevaihto on 546 miljoonaa euroa.

Sahaajankatu 3 kiinteistön omistaa Kiinteistökaari Oy.

L&T Kiinteistöhuolto Oy uusiin toimitiloihin Herttoniemessä.