Helsingin Seudun Isännöitsijöille uudet tilat Myyrmäesta

Etusivu / Yleinen / Helsingin Seudun Isännöitsijöille uudet tilat Myyrmäesta

Isännöitsijätoimisto Helsingin Seudun Isännöitsijät (HSI) on avannut  neljännen toimipisteensä Myyrmäen Virtataloon n. 650 m²:n tiloihin osoitteeseen Rajatorpantie 8. HSI on valittu Vuoden Isännöintiyritykseksi 2017, tunnustuksena asunto-osakeyhtiöiden digitaalisiin palveluihin panostamisesta sekä digitaalisen toimintakulttuurin jatkuvasta kehittämisestä. Imatran Voiman pääkonttoriksi 1987 rakennettu Virtatalo  uudistuu parhaillaan palvellakseen käyttäjiään entistä paremmin. Lähivuosina toimisto- ja tapahtumakiinteistössä mm. päivitetään talotekniikkaa, rakennetaan uusi sisäänkäynti Rajatorpantien puolelle lähemmäksi rataa ja asennetaan katolle aurinkopaneeleja. Virtatalon omistaa Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, yksi Suomen suurimmista kiinteistönomistajista ja vuokranantajista.

Helsingin Seudun Isännöitsijöille uudet tilat Myyrmäesta