Talokompassille uudet tilat Lauttasaaren keskustaan

Etusivu / Yleinen / Talokompassille uudet tilat Lauttasaaren keskustaan

Isännöitsijätoimisto Talokompassi on muuttanut uuteen osoitteeseen aivan Lauttasaaren keskustaan, katutason liiketilassa toimi aiemmin Aktia Bank. Talokompassi tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöjohtopalvelua Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Palveluihin kuuluvat kiinteistöjen kokonaisvaltainen hallinto, johtaminen, tekninen isännöinti, asiakaspalvelu sekä kattavat taloushallinnon palvelut. Talokompassin koulutetut isännöitsijät vastaavat taloyhtiön juoksevan hallinnon hoitamisesta yhtiökokouksen ja hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. Talokompassin uusi osoite on Lauttasaarentie 39, 00200 Helsinki. www.talokompassi.fi

Talokompassille uudet tilat Lauttasaaren keskustaan