FSP Finnish Steel Painting Oy sai uuden pääkonttorin ja logistiikkatilat

Etusivu / Referenssejä / FSP Finnish Steel Painting Oy sai uuden pääkonttorin ja logistiikkatilat

FSP Finnish Steel Paintig Oy on muuttanut Vantaan Tuupakkaan, osoitteeseen Kalliosolantie 3. Moderni, pääkonttoritasoinen toimistotalo, varasto ja huoltotilat sekä tilava piha-alue sijaitsevat keskeisellä paikalla, aivan Kehä III vieressä, Tuusulantien ja Hämeenlinnan väylän välimaastossa. FSP on yksi Euroopan johtavimmista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä, palveluksessa on 220 alan ammattilaista. Yhtiön päämarkkina-alueet ovat Skandinaviassa ja Baltian maissa, mutta palveluja tarjotaan myös maailmanlaajuisesti. Lisätietoa osoitteessa www.fspcorp.com FSP:n Toimitilojen välittämisessä avustajana toimi Senaatin Notariaatti Oy LKV.