Stadin uusin Lounge Skybar ja Club on avattu Forumin katolle

Etusivu / Referenssejä / Stadin uusin Lounge Skybar ja Club on avattu Forumin katolle

G Lounge Skybar & Club on avattu Forumin katolle, entisiin ravintola BLÄKin tiloihin. G Lounge toivottaa tervetulleeksi kaikki modernit, tyylikkäät, elämäniloiset ihmiset, jotka haluavat avoimin mielin tutustua toisiinsa. Kokonaisuus käsittää kolme erilaista, toisiinsa yhteydessä olevaa tilaa, joilla kaikilla on oma funktionsa. Kahdeksannen kerroksen pääsali on tunnelmallinen lounge-tila, jossa on tyylikäs design ja viihtyisä sisustus, sitä tukee rento mutta tarkkaan valittu lounge-musiikki. Yhdeksännen kerroksen lasiterassi on upein paikka ihailla Helsingin keskustaa yli kattojen. Päivällä terassina toimiva samppanja/viinibaari muuttuu iltayöstä sykkiväksi klubiksi DJ Awan kanssa. Tarjolla on myös Private VIP-lounge yksityistä illanviettoa varten, VIP-lounge varustukseen kuuluvat tyylikkäät sohvaryhmät, sekä oma kattoterassi. Ravintola on avautuu päivällä klo 12.00, ja on avoinna aina klo 04.00 saakka.

Tilat omistaa Forum Fastighets Kb ja välittäjänä toimi Senaatin Notariaatti Oy.