Karves Yhtiöt n. 1000 m2:n, Lomarengas n. 300 m2:n ja Blond Accounts sekä viimeisempänä Vitamail n. 80 m2:n toimistotiloihin Kalasataman Kummeliin

Etusivu / Referenssejä / Karves Yhtiöt n. 1000 m2:n, Lomarengas n. 300 m2:n ja Blond Accounts sekä viimeisempänä Vitamail n. 80 m2:n toimistotiloihin Kalasataman Kummeliin

Korjausrakentamisen asiantuntijaorganisaatio Karves Yhtiöt Oy on muuttanut täydellisesti uudistettuun Business Park Kalasataman Kummeliin Sörnäisten Rantatie 29:ssä. Myös Suomen vanhin ja tunnetuin vuokrattavien lomamökkien, huoneistojen ja huviloiden välittäjä Oy Lomarengas Ab Ltd sekä vuonna 2001 perustettu kirjanpitotoimisto Blond Accounts Oy ja norjalainen terveysravintoyritys Vitamail Oy löysivät Kummelin Senaatin Notariaatin avustamana. Kiinteistö on saneerattu merihenkisellä teemalla täydellisesti siten, että siitä on jätetty lähinnä jäljelle vain vanha runkorakenne ja valmistumisen jälkeen se tarjoaa vuokralaisilleen nykyaikaisen työympäristön kaikilla mahdollisilla Business Park palveluilla.

Kiinteistön omistaa Lindström Invest Oy ja se on yhtiön kolmas Business Park Kalasataman alueella Lindström Talon ja Rantatie Business Parkin ohella.