Senaatin Notariaatti vuokrauksia Eteläesplanadi 2 ja 12 – toimistoa yli 3000 m² ja liiketilaa yli 700 m²

Etusivu / Referenssejä / Senaatin Notariaatti vuokrauksia Eteläesplanadi 2 ja 12 – toimistoa yli 3000 m² ja liiketilaa yli 700 m²

Varainhoitoyhtiö Finlandia Group Oyj ja markkinointialan yritys Dentsu Aegis Network Oy ovat muuttaneet Senaatin Notariaatin avustamina uusiin toimistotiloihin osoitteeseen Eteläesplanadi 2, jossa aiemmin toimi UPM:n pääkonttori. Finlandian tilat kattavat koko 2:n kerroksen vuonna 1912 valmistuneen ”vanhan puolen”, jonka erityispiirteenä ovat isot ja komeat kaari-ikkunat. Toimistotilaa on yli 1000 m² ja lisäksi Finlandia vuokrasi vielä asiakaspalvelupisteekseen kiinteistön kulmassa primelokaatiolla sijaitsevan liiketilan, aiemman ”apteekin kulman”.

Senaatin Notariaatti toimi välittäjänä myös kiinteistön viimeisten vapaiden tilojen, yli 2000 m²:n toimistopinta-alan vuokrauksessa. Uusi käyttäjä on markkinointialan yritys Dentsu Aegis Network Oy, joka on osa kansainvälistä Dentsu Aegis Network-ryhmää, jonka pääomistaja on japanilainen mainostoimistojätti Dentsu. Uusi vuokralainen muuttaa taloon loppukesästä 2015 tilojen täydellisen saneerauksen valmistuttua.

Eteläesplanadi 2 kiinteistön omistaa Allianz Real Estate Germany GmbH.

Myös Eteläesplanadi 12:ssa Senaatin Notariaatti onnistui vuokraamaan perinteikkäästä Wasa-Banken talosta Kasarmikadun kulmassa sijaitsevan Handelsbankenin entisen pankkisalin pinta-alaltaan noin 600 m². Uuden myymälän valikoimiin kuuluuvat mm. luontaistuotteita ja siinä on myös Marja Kurki shop. Avajaiset pidettiin kesän kynnyksellä saneeraustöiden valmistumisen jälkeen.

Eteläesplanadi 12 kiinteistön omistaa Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Suomi.