Brondankulman kiinteistö osoitteessa Eteläesplanadi 20 on vaihtanut omistajaa yli 60 M€:n kauppahinnalla

Etusivu / Referenssejä / Brondankulman kiinteistö osoitteessa Eteläesplanadi 20 on vaihtanut omistajaa yli 60 M€:n kauppahinnalla

Eteläesplanadi 20:ssa sijaisteva kiinteistö Brondankulman uusi omistaja 12/2014  syntyneiden kauppojen jälkeen on 36:sta sveitsiläisestä eläkerahastosta koostuva AFIAA Anlagestiftung fur Immobilienanlagen im Ausland. Myyjänä on Yhdysvaltalaistaustainen CBRE Global Investorsin rahasto CBRE Nordic Property Fund.

Brondankulman kiinteistössä on toimitilaa yhteensä n. 8230 m2 ja päävuokralaisena on Asianajotoimisto Hannes Snellman n. 61 % osuudella. Muita toimistotilojen vuokralaisia ovat mm. EQT Partners ja MCF Corporate Finance. Katutason liiketiloissa toimii Ravintola Bronda, Alko ja Siwa.