Object

Home / Premises / Object

For rent office - Helsinki

Ultimes Business Garden, Karvaamokuja 2, Pitäjänmäki, 00380 Helsinki #10744721

Tämä valoisa ja avara monitilatoimisto sijaitsee talon ylimmässä 7:ssä kerroksessa, tilaratkaisu on muokattavissa tulevalle käyttäjälle sopivaksi. Tila on jaettavissa kahdelle käyttäjälle n.500m2 osiin. Suuret ikkunat antavat paljon valoa ja avaruutta.

Jokaiseen Business Garden -toimitilaan kuuluvat kaikki peruspalvelut, ravintolapalvelut sekä ammattitaitoinen aulapalvelu. Business Gardenin kokouskeskuksessa voit valita erikokoisia, nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettuja neuvottelutiloja.

Muut liiketoimintaanne tukevat palvelut toteutetaan aina tapaus- ja tarvekohtaisesti. Kohteista löytyy mm. autonvuokraus-, autopesula-, hieronta- ja muita hyvinvointipalveluita sekä Business Gardenin omat kaupunkipyörät. Autoille on toteutettu maanalaiset pysäköintihallit niin, että niistä on suora yhteys kerroksiin ja työmatkapyöräilijöille on omat polkupyöräparkit sosiaalitiloineen. Sinä päätät, mitä palveluita haluat käyttää ja maksat vain palveluista, joita käytät.
SOITA ja SOVI ESITTELY!, Palvelumme on tilanhakijalle maksutonta: 09 7745 100.

Address
Karvaamokuja 2, 00380 Helsinki
Type
Office
400 - 950 m2
Divisible
Divisible
400m2/550m2
Property
Tyylikäs Ultimes Business Garden -toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä Vihdintien alussa osoitteessa Karvaamokuja 2a. Uutta ajattelua edustavan monitilarakennuksen sisustussuunnittelusta on vastannut palkittu dSign Vertti Kivi & Co.

Ainutlaatuiseen Business Garden -konseptiin kuuluva tilojen helppo muunneltavuus mahdollistaa työtilojen järjestämisen kulloisenkin tarpeen mukaisesti olipa toiveena sitten monityötila tai perinteisempi tilaratkaisu. Business Gardeneissa tilojen uudelleen järjestelymahdollisuus on otettu huomioon jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Väliseinät siirtyvät helposti ja talotekniset muutokset hoidetaan automatiikan avulla, jotta vältytään mittavilta purku- ja rakennustöiltä muutostarpeen realisoituessa. Muuntojoustavat tilat säästävät operatiivisissa kuluissa ja tuhlaavat vähemmän luonnonvaroja.

Tilat joustavat myös yrityksen koon mukaan, eikä uusia tiloja tarvitse olla heti etsimässä yrityksen kasvaessa tai pienentyessä. Yrityksen pienentyessä Business Garden -toimitiloja voidaan helposti eriyttää tai alivuokrata. Vastaavasti yrityksen kasvaessa voidaan tiloja laajentaa tarpeen mukaan.

Hyvinvoivat työntekijät tekevät tulosta ja ovat yrityksen menestyksen elinehto. Jotta työskentely olisi mielekästä ja työnteko tehokasta, tulee työtilojen olla viihtyisät ja toimivat. Business Garden -toimitilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota juuri viihtyisiin ja toimiviin tiloihin. Oikeat materiaalivalinnat takaavat hyvän sisäilman ja mahdollisimman pölyttömät sekä meluttomat tilat.

Ultimes Business Garden I on vastuullisesti toteutettu, huippunykyaikainen kiinteistö. Platina-LEED-sertifioidut tilat ovat energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset. Kestävät ratkaisut näkyvät mm. vähän vettä kuluttavina vesikalusteina, tarpeen mukaan säätyvinä valaistuksena ja ilmanvaihtona, sähköautojen latauspisteinä sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.
Location
Pitäjänmäki - Etelä
Surroundings
Uusiutuva Pitäjänmäen Businessalue
Parking
Autohalli
Services
Ravintola sekä muut kattavat Business Garden palvelut
Communications
Erinomaiset
Tenants
Talossa mm. ISS Palvelut Oy sekä SSH Communications Security Oyj pääkonttorit.
Release date
Kysy
Floor
7 / 7
Environmental classification
Platina LEED

On a visible place

Divisible

Elevator

CONTACT

Senaatin Notariaatti Oy LKV

Lämmittäjänkatu 4 A
FIN-00880 Helsinki
Tel: Show phone number +358 9 7745 100

  http://www.senaatinnotariaatti.fi
More info

Object: Karvaamokuja 2, Helsinki