Referenssejä

Etusivu / Referenssejä
Jurentia Tikkurilan Dixiin

Jurentia Tikkurilan Dixiin

Yleinen
Asianajotoimisto Jurentia avasi pääkaupunkiseudulle kolmannen toimiston Tikkurilan Dixiin Helsingin ydinkeskustan ja Leppävaaran toimistojen lisäksi. Uusi toimisto sijaitsee osoitteessa Ratatie 11, vuokranantaja on pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä NREP Oy.
Lue lisää...
Ofitec Espoon Kiviruukkiin

Ofitec Espoon Kiviruukkiin

Yleinen
Toimistotarvikkeiden ja -laitteiden verkkokauppaa harjoittavalle Ofitec Oy:lle on löytynyt uudet  toimitilat Espoon Kiviruukista. Tilat omistaa Cromwell Finland Oy, joka on globaalisti toimivan kiinteistösijoitusyhtiö Cromwell Property Groupin tytäryritys. Cromwell on ollut Pohjoismaiden markkinoilla vuodesta 2004 ja koko Euroopan alueella Cromwell hallinnoi 3,7 miljardin euron sijoitus- ja kiinteistökehitysvaroja 25 eri rahastossa.
Lue lisää...
Attendo uusiin tiloihin Ruoholahteen

Attendo uusiin tiloihin Ruoholahteen

Yleinen
Terveys- ja hoivapalveluyritys Attendo Oy siirtyi maaliskuun alusta uusiin runsaan 1000 m²:n tiloihin Ruoholahdessa osoitteeseen Itämerenkatu 9. Kiinteistön omistaa  saksalainen DWS Alternatives GmbH, joka hallinnoi 76 miljardin euron kiinteistökehitys- ja sijoitusvaroja maailmanlaajuisesti.
Lue lisää...

Novitalle uudet toimitilat Mestaritaloon

Yleinen
Novita Oy on vuonna 1928 perustettu perheyritys ja Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja. Novita sai alkunsa lähes 90 vuotta sitten kun Novitan perustaja Ernst Gylfe lähti toteuttamaan unelmaansa päästä valmistamaan entistä hienompia käsityölankoja suomalaisille. Siksi hän lähti 50-vuotiaana Englantiin opiskelemaan pitkäkuituisen kampalangan valmistusta Bradfordiin, joka tunnetaan Eurooppalaisen lanka- ja tekstiiliteollisuuden synnyin kotina. Palattuaan Suomeen hän perusti Helsingin Villakehräämö Oy:n ja aloitti langankehruun silloisen Merikaapelihallin tiloissa vuonna 1928. Sittemmin toimintaa on ollut Lauttasaaressa ja Kouvolassa. 1.1.2019 alkaen Novitan Lauttasaaren pääkonttori muuttaa Helsingin kantakaupunkiin, Novitan syntysijoille, entisen merikaapelitehtaan naapuriin Mestaritaloon, joka tunnettiin aina 1960 luvulle saakka Fazerin makeistehtaana. Novitan toimitilahankinnassa avustajana toimi Senaatin Notariaatti Oy.  www.novitaknits.com
Lue lisää...
WorkPowerin uusi osoite Etu-Töölössä

WorkPowerin uusi osoite Etu-Töölössä

Yleinen
Henkilöstön rekrytoinnin, vuokrauksen ja ulkoistuksen asiantuntija WorkPower Oy on muuttanut uusiin tiloihin osoitteeseen Runeberginkatu 43. WorkPowerilla on käytössään ylimmän kerroksen korkea ja persoonallinen tila n. 400 m² jykevässä kivilinnassa, jonka  kiinteistötekniikka on modernisoitu täysin nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Kiinteistön omistaa Stiftelsen Brita Maria Renlund minne sr.
Lue lisää...

Uusi huonekaluliike Iso Roban kävelykadulle

Yleinen
Entiseen Bukowskin liiketilaan Isolle Roballe avataan täyden palvelun ja valikoiman huonekalumyymälä. Pinta-alaltaan noin 750m2 suuruiseen myymälätilaan tulee ruotsalainen Viking Premium sänkystudio sekä laaja valikoima laadukkaita huonekaluja, valaisimia ja muita kodinsisustustuotteita. Asiakaspalveluun panostetaan paljon, kaikki kalusteet toimitetaan kotiin ja asennetaan käyttökuntoon. Huonekalumyymälän taustalla on 1983 perustettu perheyhtiö Sisuste-Peltoniemi Oy. www.peltoniemi.fi  
Lue lisää...