Senaatin Notariaatti

Senaatin Notariaatti on kansainvälinen kiinteistöalan palveluyritys jonka toimialana ovat liiketeollisten kiinteistöjen myynti –ja vuokrausvälitys sekä kiinteistöhankkeiden kokonaisvaltainen kehittäminen.

Toimimme myös kansainvälisten sijoittajien neuvonantajina kiinteistö- ja yrityskaupoissa.


Toimitilojen välitystä ammattitaidolla


Senaatin Notariaatin päätoimiala on toimitilojen välitys Etelä-Suomen alueella. Asiantuntemuksemme toimitilojen myynti- ja vuokravälityssektorilla on muodostunut erittäin vahvaksi pitkän kokemuksemme sekä laaja-alaisen asiantuntijaverkostomme johdosta.

Toimeksiantajiamme ovat lähes kaikki merkittävät institutionaaliset kiinteistösijoittajat sekä monet yksityiset alan yrittäjät. Laaja toimitilatarjontamme sekä asiakkaidemme tilatarpeiden ymmärtäminen luovat hyvät edellytykset toimitilaratkaisun onnistumiselle.

Kiinteistösijoittajia avustamme erilaisissa kiinteistönkehityshankkeissa. Toimintamme kattavat arvon määritykset, rahoitusratkaisut sekä kiinteistösalkun hallinnointipalvelut.

Myös yrityskauppajärjestelyt ovat osa Senaatin Notariaatin toimintakuvaa. Asiantuntijamme avustavat osapuolia kauppaneuvottelujen kaikissa vaiheissa sekä järjestävät tarvittaessa tilanteeseen sopivan rahoitusratkaisun.

Senaatin Notariaatti Oy LKV on  kansainvälisen The International Real Estate Federation FIABCI´n jäsentoimisto.
Senaatin Notariaatti Oy LKV, Insinöörinkatu 7 B, FI-00880 Helsinki, Puhelin +358 9 77 45 100
toimitilat@senaatinnotariaatti.fi www.senaatinnotariaatti.fi